CURS 2018-2019 PRE-INSCRIPCIONS

Benvolguts i benvolgudes, 

Un any més, ens adrecem a vosaltres per fer-vos saber que les dates de PREINSCRIPCIÓ per aquest curs 2018-2019 són del 4 al 9 de setembre de 2018: 

 Aquesta preinscripció és tant per els infants de dins l’esplai (que ja estaven apuntats l’any passat) com pels infants de fora. La preinscripció serà ONLINE mitjançant el formulari que estarà habilitat a partir d’avui.

Com veureu, s’ha d’omplir un formulari per infant, i us demanarà un número de DNI del pare/mare/tutor per a cadascun. El número de DNI podrà ser el mateix per a tots els infants d’una família. 

Si no ompliu el formulari és probable que el vostre fill/a no tingui plaça, ja que les places són limitades, tot tenint preferència els infants que estaven a l’esplai l’any passat. Es poden inscriure infants amb data de naixement des de l’any 2002 fins al 2013, tot i que el grup d’infants de 2013 no és segur (s’obrirà en funció de les preinscripcions sol·licitades). 

 

Publicació places 

Atès que no sabem si tots els infants podran tenir plaça, al llarg del dia 14 de setembre, publicarem a la pàgina web un llistat on confirmarem si el vostre fill/a té la plaça o no. Al llistat s’identificarà als infants mitjançant el número de DNI del pare/mare/tutor que haureu introduït al formulari. 

Dates i horaris d’inscripció 

 Un cop confirmada l’assignació de la plaça preinscrita, haureu de venir a fer la INSCRIPCIÓ els dies: 

Dilluns 17 de setembre de 19:00 a 20:30h 
Dimarts 18 de setembre de 19:00 a 20:30h 

Així mateix, us recordem que les inscripcions són imprescindibles per confirmar la plaça i són presencials i Ã©s necessari que vingui el pare/mare/tutor de l’infant per tal de poder formalitzar-la. 

Criteris a tenir en compte 

En el cas que no tots els infants puguin optar a la plaça a inici de curs, hem establert uns criteris que determinen l’ordre de prioritats, que són els mateixos que vam utilitzar el curs anterior: 

  • Qui ha participat durant el curs anterior d’esplai. 
  • Qui té germans a dins l’esplai. 
  • Qui participa a les activitats estiu. 
  • Qui té necessitats educatives i/o socials especials. 
  • En cas d’empat de punts, es farà a sorteig. 

És a dir, si poden entrar tots els de dins de l’esplai, es prioritzen els de fora que tenen germans a dins de l’esplai. Els de fora que no tinguin germans a dins, es valorarà si han participat a les activitats d’estiu de l’esplai i/o si tenen necessitats educatives o socials especials. 

Cal remarcar que tot dependrà del nombre de places segons cada edat. 

En cas que ens hagueu de fer arribar alguna informació relacionada a aquests criteris, digueu-nos-ho el dia de les inscripcions. 

Si teniu qualsevol dubte, feu-nos-ho arribar al email de l’esplai: esplailasagrera@gmail.com. 

  

 ALTRES INFORMACIONS 

El primer dia d’esplai és el 6 d’octubre a les 16:30h. Els pares esteu convidats a les 18h a veure el passi de fotos de les activitats d’estiu.

A les 19:30 del mateix dissabte, hi haurà la reunió de pares i mares, és MOLT IMPORTANT que hi assistiu. Mentre esteu reunits, els vostres fills/es podran quedar-se amb uns monitors. 

Un cop confirmada la plaça (és a dir que figura el DNI associat al vostre fill/a al llistat d’assignació de places de la pàgina web) i formalitzada la inscripció els dies 17 i 18 de setembre, és necessari abonar l’import de la quota trimestral abans del dia 29 de setembre. En cas que alguna família prefereixi pagar la quota en efectiu ho podrà fer els mateixos dies 17 i 18 de setembre en confirmar la inscripció. Per a les famílies que vulguin pagar per transferència o ingrés bancari, us lliurarem tota la informació a les inscripcions. IMPORTANT: si el dia 29 de setembre no heu realitzat el pagament de la quota trimestral, la inscripció quedarà automàticament anul·lada i perdreu la plaça atorgada. 

 

FORMULARI  

(cliqueu a l’enllaç): 

https://goo.gl/forms/7p2I1BRPpg823hZm2

Moltes gràcies!

———————————–

Equip de Gestió