Festa Final de Campanya!!!

Benvolgudes famílies,

 Des de l’equip de monitors de l’Esplai La Sagrera us comuniquem amb la il·lusió que ens caracteritza que l’últim dia de curs, el proper dissabte dia 18 de juny, celebrarem la Festa Final de Campanya a la casa de colònies La Conreria! 

L’estada a la casa serà de jornada completa (matí i tarda) i gratuïta per a les famílies i els infants, doncs creiem que és molt important invertir en la celebració d’un esdeveniment com aquest per tal que puguem ser el màxim de nens, pares, mares i familiars i amb l’objectiu que sigui un dia especial per a recordar.

Hi esteu tots convidats, però, per temes de reserva de la casa i transport, és imprescindible la vostra inscripció en els horaris que us facilitem a continuació:

  • Dissabte 28 de maig (19:00h – 19:30h) 
  • Dissabte 4 de juny (19:00h – 19:30h) 
 

IMPORTANT! Si no realitzeu la inscripció en els dies i horaris establerts, NO ES PODRÀ VENIR a la Festa Final de Campanya. 

Pel que fa al transport, anirem i tornarem TOTS (fills i pares) en autocar, doncs no es podrà pujar en cotxe particular. L’hora de quedada serà a les 8:45h a l’Esplai, i l’horari d’arribada previst és a les 19:00h. 

Esperem que tots junts fem una gran Festa Final de Campanya!

Equip de Monitors