FORMULARI Preinscripcions curs 2015-2016

 

Benvolgudes famílies,

Tal i com us vam dir, aquest any les preinscripcions del curs d’esplai 2015 – 2016 són via online, mitjançant el formulari que teniu a continuació.

  • Què s’ha de fer per inscriure’s? Us recordem que heu d’omplir UN FORMULARI PER INFANT, i que el DNI del pare/mare/tutor que poseu es pot repetir pels germans de la mateixa família.
  • Dies preinscripcions: Aquest formulari estarà disponible els dies 14, 15 i 16 de setembre, però si no ompliu el formulari és probable que el vostre fill/a no tingui plaça, ja que les places són limitades, tot tenint preferència els infants que estaven a l’esplai l’any passat.
  • Edats: es poden inscriure infants amb data de naixement des de l’any 2000 fins al 2010, tot i que la probabilitat de que s’obri un nou grup és molt baixa.
  • Publicació places: Degut a què no sabem si tots els infants podran tenir plaça, al llarg del dia 19 de setembre, publicarem a la pàgina web un llistat on confirmarem si el vostre fill/a té la plaça o no. Al llistat s’identificarà als infants mitjançant el número de DNI del pare/mare/tutor que haureu introduït al formulari.
  • Inscripció: Un cop confirmada, podreu venir a fer la INSCRIPCIÓ els dies 22 i 23 de setembre. L’horari de les inscripcions us el farem saber conjuntament amb els resultats de les preinscripcions, a la pàgina web al llarg del dia 19 de setembre. Així mateix, us recordem que les inscripcions són presencials, és necessari que vingui el pare/mare/tutor de l’infant per tal de poder formalitzar la inscripció.
  • Criteris a tenir en compte: En el cas que tots els infants de dins de l’esplai no poguessin optar a la plaça a inici de curs, hem establert uns criteris que determinen l’ordre de prioritats, que són els mateixos que vam utilitzar el curs anterior:
  1. Qui té germans a dins l’esplai.
  2. Qui participa a les activitats estiu.
  3. Qui té necessitats educatives i/o socials especials.
  4. En cas d’empat de punts, es farà a sorteig.

Si poden entrar tots els de dins de l’esplai, es prioritzen els infants de fora que tenen germans a dins de l’esplai. Els de fora que no tinguin germans a dins, es valorarà si han participat a les activitats d’estiu de l’esplai i/o si tenen necessitats educatives o socials especials.

Cal remarcar que tot dependrà del nombre de places segons cada edat.

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en contactar amb nosaltres a  esplailasagrera@gmail.com.

 

FORMULARI (cliqueu a l’enllaç)