Pre-inscripcions curs 2019-2020

Benvolguts i benvolgudes, 

Un any més, ens adrecem a vosaltres per fer-vos saber que les dates de PREINSCRIPCIÓ per aquest curs 2019-2020 són del 7 a l’11 de setembre de 2019.

 Aquesta preinscripció és tant per els infants de dins l’esplai (els que tenien plaça el curs passat) com pels infants de fora. La preinscripció és ONLINE a través del següent formulari:

https://forms.gle/NgXqDjaBVaQLS97D9

Com cada any, s’ha d’omplir un formulari per infant, en el qual us demanem un número de DNI del pare/mare/tutor per a cada pre-inscripció. El número de DNI pot ser el mateix per a tots els infants d’una família.

Si no ompliu el formulari és probable que el vostre fill/a no tingui plaça, ja que les places són limitades, tot tenint preferència els infants que estaven a l’esplai el curs passat.

Quins infants es poden inscriure al curs d’esplai?

Es poden inscriure infants amb data de naixement des de l’any 2002 fins al 2014, tot i que el grup d’infants de 2014 no és segur que es creï (s’obrirà en funció de les preinscripcions sol·licitades).

Quan sabrem si hem obtingut una plaça?

El dia 13 de setembre publicarem en aquesta pàgina web un llistat dels infants que tenen plaça. S’identificaran als infants amb el número de DNI que haureu introduït en el formulari de pre-inscripció.

Què faig si he obtingut una plaça?

 Un cop se us ha assignat la plaça preinscrita, haureu de venir a fer la inscripció a l’esplai per tal de confirmar la plaça. Els dies d’inscripcions es publicaran a la pàgina web el dia 13 de setembre.

Per qualsevol dubte, escriviu-nos al correu: esplailasagrera@gmail.com

Fins aviat!!