Pre-inscripcions i Inscripcions Curs 2016-2017

Benvolguts i benvolgudes,

Un any més, ens adrecem a vosaltres per fer-vos saber que les dates de les PREINSCRIPCIONS per aquest curs 20162017 són:

Dilluns 12 de setembre

Dimarts 13 de setembre

Com en les darreres ocasions, les preinscripcions es faran online, mitjançant el formulari que us adjuntem. Com veureu, s’ha d’omplir un formulari per infant, i us demanarà un número de DNI del pare/mare/tutor per a cadascun. El número de DNI podrà ser el mateix per a tots els infants d’una família.

Si no ompliu el formulari és probable que el vostre fill/a no tingui plaça, ja que les places són limitades, tot tenint preferència els infants que estaven a l’esplai l’any passat. Es poden inscriure infants amb data de naixement des de l’any 2000 fins al 2011.

FORMULARI:

(cliqueu a l’enllaç – només disponible els dies 12 i 13 de setembre):

https://goo.gl/forms/uOywQ239RBp3Js813

Publicació places:

Degut a què no sabem si tots els infants podran tenir plaça, al llarg del dia 15 de setembre, publicarem a la pàgina web un llistat on confirmarem si el vostre fill/a té la plaça o no. Al llistat s’identificarà als infants mitjançant el número de DNI del pare/mare/tutor que haureu introduït al formulari.

Dates i horaris d’inscripció:

 Un cop confirmada, haureu de venir a fer la INSCRIPCIÓ els dies:

Dilluns 19 de setembre de 19:00 a 20:30h

Dimarts 20 de setembre de 19:00 a 20:30h

Així mateix, us recordem que les inscripcions són presencials, és necessari que vingui el pare/mare/tutor de l’infant per tal de poder formalitzar la inscripció.

Criteris a tenir en compte: 

En el cas que tots els infants de dins de l’esplai no poguessin optar a la plaça a inici de curs, hem establert uns criteris que determinen l’ordre de prioritats, que són els mateixos que vam utilitzar el curs anterior:

  • Qui té germans a dins l’esplai.
  • Qui participa a les activitats estiu.
  • Qui té necessitats educatives i/o socials especials.
  • En cas d’empat de punts, es farà a sorteig.

Si poden entrar tots els de dins de l’esplai, es prioritzen els de fora que tenen germans a dins de l’esplai. Els de fora que no tinguin germans a dins, es valorarà si han participat a les activitats d’estiu de l’esplai i/o si tenen necessitats educatives o socials especials.

Cal remarcar que tot dependrà del nombre de places segons cada edat.

En cas que ens hagueu de fer arribar alguna informació relacionada a aquests criteris, digueu-nos-ho el dia de les inscripcions.

Si teniu qualsevol dubte, feu-nos-ho arribar al email de l’esplai: esplailasagrera@gmail.com.

ALTRES INFORMACIONS:
  • El primer dia d’esplai és el 1 d’octubre a les 16:30. Els pares esteu convidats a les 18h a veure el passi de fotos de les activitats d’estiu. A les 19:30 del mateix dissabte, hi haurà la reunió de pares i mares, és MOLT IMPORTANT que hi assistiu. Mentre esteu reunits, els vostres fills/es es podran quedar amb uns monitors.
  • Un cop confirmada la plaça (és a dir que figura el DNI associat al vostre fill/a al llistat d’assignació de places de la pàgina web) i formalitzada la inscripció els dies 19 i 20 de setembre, és necessari abonar l’import de la quota trimestral abans del dia 28 de setembre. En cas que alguna família prefereixi pagar la quota en efectiu ho podrà fer els mateixos dies 19 i 20 de setembre al confirmar la inscripció. Per a les famílies que vulguin pagar per transferència o ingrés bancari, us lliurarem tota la informació a les inscripcions. IMPORTANT! Si el dia 28 de setembre no heu realitzat el pagament de la quota trimestral, la inscripció quedarà automàticament anul·lada i perdreu la plaça atorgada.

Moltes gràcies!

Equip Administratiu.