Pre-inscripcions inici de curs 2015 – 2016

Benvolguts i benvolgudes,

Un any més, ens adrecem a vosaltres per fer-vos saber que les dates de PREINSCRIPCIÓ per aquest curs 2015-2016 són:

Dilluns 14 de setembre

Dimarts 15 de setembre

Dimecres 16 de setembre

Aquest any les preinscripcions es faran online, mitjançant un formulari que publicarem en aquesta pàgina web el mateix dia 14 de setembre. Com veureu, s’ha d’omplir un formulari per infant, i us demanarà un número de DNI del pare/mare/tutor per a cadascun. El número de DNI podrà ser el mateix per a tots els infants d’una família.

Si no ompliu el formulari és probable que el vostre fill/a no tingui plaça, ja que les places són limitades, tot tenint preferència els infants que estaven a l’esplai l’any passat. En aquest curs d’esplai, es poden inscriure infants amb data de naixement des de l’any 2000 fins al 2010, tot i que la probabilitat de que s’obri un nou grup és molt baixa.

Degut a què no sabem si tots els infants podran tenir plaça, al llarg del dia 19 de setembre, publicarem a la pàgina web un llistat on confirmarem si el vostre fill/a té la plaça o no. Al llistat s’identificarà als infants mitjançant el número de DNI del pare/mare/tutor que haureu introduït al formulari. Un cop confirmada, podreu venir a fer la INSCRIPCIÓ els dies:

Dimarts 22 de setembre

Dimecres 23 de setembre

L’horari de les inscripcions us el farem saber conjuntament amb els resultats de les preinscripcions, a la pàgina web al llarg del dia 19 de setembre. Així mateix, us recordem que les inscripcions són presencials, de manera que és necessari que vingui el pare/mare/tutor de l’infant per tal de poder formalitzar la inscripció.

En el cas que tots els infants de dins de l’esplai no poguessin optar a la plaça a inici de curs, hem establert uns criteris que determinen l’ordre de prioritats, que són els mateixos que vam utilitzar el curs anterior:

  • Qui té germans a dins l’esplai.
  • Qui participa a les activitats estiu.
  • Qui té necessitats educatives i/o socials especials.
  • En cas d’empat de punts, es farà a sorteig.

Si poden entrar tots els de dins de l’esplai, es prioritzen els infants de fora que tenen germans a dins de l’esplai. Els de fora que no tinguin germans a dins, es valorarà si han participat a les activitats d’estiu de l’esplai i/o si tenen necessitats educatives o socials especials.

Cal remarcar que tot dependrà del nombre de places segons cada edat.

En cas que ens hagueu de fer arribar alguna informació relacionada a aquests criteris, digueu-nos-ho el dia de les inscripcions.

Si teniu qualsevol dubte, feu-nos-ho arribar al email de l’esplai: esplailasagrera@gmail.com.

 ALTRES INFORMACIONS:

El primer dia d’esplai és el 3 d’octubre a les 16:30h. Els pares esteu convidats a les 18h a veure el passi de fotos de les activitats d’estiu.

A les 19:30 del mateix dissabte, hi haurà la reunió de pares i mares, és MOLT IMPORTANT que hi assistiu. Mentre esteu reunits, els vostres fills/es es podran quedar amb uns monitors.

Moltes gràcies!

Equip Administratiu.