Preinscripcions 2023-24

Benvolgudes famílies,

Un any més ens adrecem a vosaltres per fer-vos saber que les preinscripcions per aquest curs d’esplai 2023-24 són el 7 i 8 de setembre de 2023.

Aquesta preinscripció és tant pels infants de dins l’esplai (els quals tenien plaça el curs anterior) com pels infants de fora (infants de nou ingrés). La preinscripció es realitza ONLINE a través del següent formulari:

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Com cada any, s’ha d’omplir un formulari per infant, en el qual us demanem un número de DNI del pare/mare/tutor per a cada preinscripció. Aquest número pot ser el mateix per a tots els infants d’una mateixa família.

Si no ompliu el formulari és probable que l’infant no obtingui la plaça, ja que les places són limitades i tenen preferència els infants que ja estaven inscrits el curs passat.

Quins infants es poden inscriure?
Es poden inscriure els infants que hagin nascut entre l’any 2006 i el 2018.

Quan sabrem si hem obtingut plaça?
El dia 18 de setembre publicarem en aquesta pàgina web un llistat dels infants que han aconseguit plaça. Aquest llistat contindrà els DNIs dels pares/mares/tutors dels infants (el mateix que haureu fet constar al formulari de preinscripció).

Què faig si he obtingut plaça?
Un cop se us ha assignat la plaça preinscrita, haureu de venir a formalitzar la inscripció de manera presencial. Les dates d’inscripció seran el 20 i 21 de setembre en horari de tarda. Uns dies abans es farà una publicació amb la informació més detallada.

Per qualsevol dubte, escriviu-nos al correu: esplailasagrera@gmail.com

Fins aviat!!

Related Images: